Privacyverklaring

Hoe gaan wij om met jouw gegevens?

BabyBizznizz acht zo zorgvuldig en veilig mogelijk met jouw persoonlijke gegevens om te gaan en houdt zich hiermee aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. 

Persoongegevens die verwerkt worden

BabyBizznizz kan persoonsgegevens over jou verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van BabyBizznizz, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan BabyBizznizz verstrekt. BabyBizznizz kan de volgende persoonsgegevens verwerken: 

  • Voor- en achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Gegevens over je activiteiten op de website
  • Bankrekeningnummer via Mollie Payments of PayPal

Waarom BabyBizznizz gegevens nodig heeft

BabyBizznizz verwerkt jouw persoonsgegevens om je bestelling te kunnen leveren, contact met jou te kunnen nemen wanneer er wijzigingen rondom jouw bestelling zijn of, contact met jou op te nemen als je daarom verzoekt. Dit kan per e-mail en/of per telefoon. 

Hoe lang BabyBizznizz gegevens bewaart

BabyBizznizz bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Jouw gegevens worden niet langer dan 7 jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. Dit in verband met de bewijsverplichting richting Belastingdienst. 

Geautomatiseerde besluitvorming

BabyBizznizz neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van BabyBizznizz) tussen zit. BabyBizznizz gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

  • Mijnwebwinkel.nl voor het werking van de bestelling en het versturen van informatie over BabyBizznizz
  • Mollie Payments en Paypal voor de verwerking van de betaling
  • Myparcel voor het versturen van de pakketten

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van BabyBizznizz worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. BabyBizznizz gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. 

Google Analytics

BabyBizznizz maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. 

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics op de Google pagina aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt en om rapporten over de website aan BabyBizznizz te kunnen verstrekken.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. BabyBizznizz heeft hier geen invloed op.

BabyBizznizz heeft Google geen toestemming gegeven om via BabyBizznizz verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@babybizznizz.nl. BabyBizznizz zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. BabyBizznizz wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Beveiligen

BabyBizznizz neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van BabyBizznizz maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door BabyBizznizz verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met BabyBizznizz op via info@babybizznizz.nl. www.babybizznizz.nl is een website van BabyBizznizz. BabyBizznizz is als volgt te bereiken: 

Postadres: Hanzelaan 34, 8262VG te Kampen
Vestigingsadres: Hanzelaan 34 te Kampen
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 64031322
Telefoon: +31 (0)38 888 86 92
E-mailadres: info@babybizznizz.nl

Wijzigingen

BabyBizznizz behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Check daarom regelmatig het privacystatement voor het privacybeleid van BabyBizznizz. 

© 2016 - 2018 BabyBizznizz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.