Veilig betalen

Bij BabyBizznizz kun je kiezen uit een van de volgende betaalmethoden:

Betalen bij afhalen
Je kan een artikel afhalen bij ons in Kampen. Betaling is dan mogelijk via de pin of in contanten.

Creditcard
Door voor de creditcard betaalmethode te kiezen, kun je betaling van jouw bestelling nog even uitstellen. Kies bij het afrekenen van jouw bestelling voor de creditcardmaatschappij waar jij bij aangesloten zit. Volg vervolgens de stappen in de vertrouwde internetomgeving van de betreffende creditcardmaatschappij. Jouw bestelling wordt hierna direct goedgekeurd. Betalen met een creditcard is geheel kosteloos. 

iDeal
De betaalmethode iDeal is voor iedereen in Nederland gratis beschikbaar. Via deze betaalmethode reken jij de bestelling ter plekke af binnen de vertrouwde internetomgeving van jouw bank. Het aankoopbedrag wordt direct van je bankrekening afgeschreven en de bestelling wordt direct goedgekeurd. 

PayPal
PayPal is een handige betaalmethode om je bestelling snel en kosteloos af te ronden in zowel binnen- als buitenland. Het enige waar jij over hoeft te beschikken is een geldig PayPal account met een gekoppelde betaalkaart. Volg de stappen in de vertrouwede internetomgeving van PayPal. De bestelling wordt na de betaling direct goedgekeurd.

 

© 2016 - 2018 BabyBizznizz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel